Entertainment

Het is mogelijk dat Partycentrum Number Four het volledige entertainment voor u verzorgt.
Als partycentrum hebben wij veel contact met goede bands, dj’s en boekingskantoren. Hierdoor zullen wij altijd een band, artiest of dj kunnen vinden die perfect aansluit bij uw smaak en budget.

Uiteraard is het geen enkel probleem wanneer u zelf voor een band, artiest of dj wilt zorgen. Desgewenst kan deze tegen geringe kosten gebruik maken van onze professionele geluidsinstallatie. Indien nodig, kunnen wij ervoor zorgen dat er een ervaren geluidstechnicus wordt ingehuurd.

Tevens beschikken wij over een uitgebreide lichtinstallatie, waarmee de aankleding van uw feestavond helemaal wordt afgemaakt. Kiest u voor statisch licht, dan worden de zaal en eventueel het podium standaard sfeervol uitgelicht. Wanneer u bewegend licht wilt, bijvoorbeeld wanneer er een band, artiest of dj speelt, kunt u onze lichttechnicus inhuren die zorgt voor een lichtshow die wordt afgestemd op de muziek.

Amstellounge
Ballroom
Number Four Utrecht
Number Four Utrecht

Evenementen

Variërend van fantastische feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiënte vergaderingen en complete bruiloften aangezien wij een officiële trouwlocatie zijn.

Stel hier uw vraag

Bedankt. Uw bericht is verstuurd!
Er ging iets fout. Probeer het a.u.b. opnieuw.