Zaal huren Utrecht

Zoekt u een geschikte, maar bovenal gezellige feestzaal in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Partycentrum Number Four verhuurt zalen voor feesten, bruiloften, recepties, diners, vergaderingen en bedrijfsfeesten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons zalen huren.
Wij zijn weer open! - Wij mogen 150 mensen per zaal ontvangen volgens de regels van het RIVM. Weten wat er precies mogelijk is? Neem dan contact op.

Number Four is de aangewezen plek voor een fantastisch en memorabel feest. Wij denken met u mee over swingende muziek, drank, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment. Neem contact met ons op en kom meer te weten over het huren van een zaal bij Number Four in Utrecht.

Feestzalen In Utrecht

We beschikken over twee prachtig aangeklede feestzalen waarin al menig bruiloften, recepties en vergaderingen hebben plaatsgevonden.

Onze locatie op het Herculesplein in Utrecht is centraal gelegen en we hebben voldoende parkeermogelijkheden voor de deur. U hoeft niet langer te zoeken naar dé perfecte feestzaal in Utrecht met ambiance en gastvrijheid!

Aangeklede feestzalen

De Ballroom feestzaal verhuren wij voor iedereen die op zoek is naar een feestzaal in Utrecht met een elegante uitstraling. De zaal heeft een hardhoutenvloer en een aantal statige pilaren. Het vaste podium kunt u inzetten voor allerlei doeleinden. Verdere voorzieningen zijn aanwezig om uw feest tot een succes te maken.

De Amstellounge staat voor gezelligheid. Deze zaal verhuren wij vaak vanwege het hoge ‘bruine kroeg’ gehalte. Het is ook mogelijk om beide zalen af te huren. Zaalverhuur bij NumberFour in Utrecht is mogelijk vanaf 100 tot 1.300 gasten. Heeft u bepaalde ideeën over uw feest, de aankleding van de zaal of over de catering? Laat het ons weten!

Zaalverhuur in Utrecht

NumberFour neemt de organisatie van uw feest uit handen en denkt volledig met u mee.

Wilt u een groot of klein feest in Utrecht organiseren? U kunt ervan uit gaan dat de sfeer van uw feest intiem zal zijn. Zaalverhuur bij NumberFour betekent een volledig aangekleed feest met licht, geluid, hapjes en drankjes. U kunt onze licht- of geluidstechnicus inhuren om ervoor te zorgen dat de lichtshow wordt afgestemd op de muziek. Verder kunnen wij u in contact brengen met bands, DJ’s en boekingskantoren om u feest helemaal naar wens te maken.

Zaalverhuur voor particulieren en bedrijven

Kortom: onze feestzalen lenen zich voor ieder feest.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat u met een goed gevoel een zaal huurt in Utrecht voor een onvergetelijk feest.

Amstellounge
Ballroom
Number Four Utrecht
Number Four Utrecht

Evenementen

Variërend van fantastische feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiënte vergaderingen en complete bruiloften aangezien wij een officiële trouwlocatie zijn.

Stel hier uw vraag

Bedankt. Uw bericht is verstuurd!
Er ging iets fout. Probeer het a.u.b. opnieuw.